Vacuumtoilet.dk

Kontakt - Services

Vacuumtoilet.dk

Vacuumtoilet.dk har adresse i Kramnitze Velkomstcenter.

Jens Bay – Tlf; 31 75 20 10 / kontakt@vacuumtoilet.dk
MobilePay – Tryk her eller tast 36526 i MobilePay

Vedrørende sygehuse, hospitaler, kondensopsamling i supermarkeder, toilet trailers, vakuumpumper og andre større anlæg.
Se mere på www.vacdt.dk (Vacuum Drainage Technology).

Services:

Vacuumtoilet.dk tilbyder salg af vacuumtoiletter, sumpdrains og reservedele. 

Vi tilbyder ikke eftersyn af toiletter og udfører ikke montage eller reperationer, ligesom vi ikke afrenser eller fjerner stop i vakuumledninger. Den bedste service til disse ydelser sker ved brug af professionelle med det rigtige værktøj, den korrekt uddannelse og med indgående kendskab til problemstillingerne. Her har vi udvalgt samarbejdspartnere, håndværkere og entreprenører der efter vor opfattelse yder den bedste service i lokalområdet (Lolland). I resten af landet er vi selvfølgelig behjælpelige med at rådgive entreprenører der skal hjælpe en kunde på stedet. Det er vor opfattelse at vi med denne struktur altid får den bedste og billigste løsning for kunden, ligesom vi er flere der forholder sig til forskellige problemstillinger ved specielle opgaver. Vi engagerer os naturligvis, men vi udfører ikke opgaverne.

Kloakmester (Lolland) – Henrik Errebo – 40 45 88 48 –  Henrik Errebo har stor erfaring i renovering og etablering af vacumledninger – Herudover er han den eneste vi har samarbejdet med omkring etablering af Sumpdrains, hvor vi i fællesskab har udryddet diverse “børnesygdomme”.  Herudover har han bred erfaring med at etablere såkaldte “omvendte spulelommer” som kan være hensigtsmæssige at få etableret før problemerne med tilkalkede vacuumledninger opstår – Dermed er mulighederne for at man selv kan løse et vacuumstop, uden brug af slamsuger.

Smedemester (Lolland) – Jørn Christiansen – 23 24 29 28 –  Jørn Christiansen og hans ansatte har indgående erfaring med at efterse, vedligeholde og reparere vacuumtoiletter, såvel ældre som nye. Herudover tilbydes det at foretage montage af vacuumtoiletter købt ved vacuumtoilet.dk til en fast pris på maksimalt kr. 1500,- inkl. moms (Lolland). Jørn Christiansen har den kæmpe fordel i forhold til mange andre smedemestre at han ved reperationer kan trække på vacuumtoilet.dk´s lager med det samme, således at reperationen kan færdiggøres uden at skulle afvente reservedele der skal bestilles hjem.

Slamsuger (Lolland) – Vestlolland Kloakservice – 54 92 01 71 (døgnservice) – Vestlollands Kloakservice tilbyder mange former for kloakspuling, grafittiafrensning, affaldshåndtering og meget andet. Det vigtigste i denne sammenhæng er at de tilbyder døgnservice hvis uheldet er ude og der er behov for slamsuger. Som husejer skal man dog være opmærksom på at rørene på selve grunden kun er 50 mm. rør og hvis de er tilkalkede kan det være vanskeligt at klare opgaven med en traditionel slamsuger. Det bedste er at forebygge, frem for at helbrede – Spørg derfor til højtryksspuling af dine vacuumrør før du får brug for en slamsuger.

Navn (skal udfyldes)

Mail (skal udfyldes)

Telefon (skal udfyldes)

Emne

Din besked