Vacuumtoilet.dk

Kontakt - Services

Vacuumtoilet.dk

Vacuumtoilet.dk har adresse i Kramnitze Velkomstcenter.

Jens Bay – Tlf; 31 75 20 10 / kontakt@vacuumtoilet.dk
MobilePay – Tryk her eller tast 36526 i MobilePay

Vedrørende sygehuse, hospitaler, kondensopsamling i supermarkeder, toilet trailers, vakuumpumper og andre større anlæg.
Se mere på www.vacdt.dk (Vacuum Drainage Technology).

Services:

Vacuumtoilet.dk tilbyder salg af nye vacuumtoiletter og reservedele til alle vakuum toiletter fra Electrolux, Ifö og Evac. 

Vacuumtoilet.dk (Danmark) – Jens Bay – 31 75 20 10 – Vi tilbyder normalt ikke eftersyn af toiletter og udfører ikke montage eller reperationer, ligesom vi ikke afrenser eller fjerner stop i vakuumledninger. Vi løser dog visse opgaver lokalt på Lolland og Falster – Ring og hør hvad vi kan hjælpe med. I resten af Danmark er vi selvfølgelig behjælpelige med at rådgive håndværkere og entreprenører der skal hjælpe en kunde på stedet. Det er vores opfattelse at vi dermed altid får den bedste og billigste løsning for kunden, ligesom vi er flere der forholder sig til forskellige problemstillinger ved specielle opgaver. Vi engagerer os naturligvis, men vi udfører ikke nødvendigvis alle opgaver.

Kloakmester (Lolland) – Henrik Errebo – 40 45 88 48 –  Henrik Errebo har stor erfaring i renovering og etablering af vakuumledninger – Herudover har han bred erfaring med at etablere såkaldte “omvendte spulelommer” som kan være hensigtsmæssige at få etableret før problemerne med tilkalkede vacuumledninger opstår – Dermed er mulighederne for at man selv kan løse et vacuumstop, uden brug af slamsuger.

Smedemester (Lolland) – Jørn Christiansen – 23 24 29 28 –  Jørn Christiansen og hans ansatte har erfaring med at efterse, vedligeholde og reparere vacuumtoiletter, såvel ældre som nye.