Vacuumtoilet.dk

Viden - Download

Vakuum kan tilbyde rigtig mange fordele

Lavt vandforbrug, bedre hygiejne, 100 % fri af hensynet til tyngdekraften, fleksible og flytbare installationer, hurtig installation, etc.
Fordelene er mange og ved specielle byggerier som hospitaler, klinikker, fængsler, etc, kan der være endnu flere fordele. Et eksempel kunne være et sygehus og her ville det være helt naturligt at benytte vakuum på hele sygehuset – Man kunne Her kunne man vælge traditionelt afløb i de afsnit hvor det bedst kan betale sig og så benytte vakuum i f.eks. intensiv afdelinger hvor behovet for de sikreste løsninger er nødvendige af hensynet til patienternes sikkerhed. Evac´s vakuumtoiletter skyller med blot 1,2 liter vand, men det helt centrale i forhold til sygehuse er at der samtidig fjernes 60 liter luft og derved nedsættes risikoen for sygdomspredning via de luftbårne partikler som traditionelle toiletter spreder en del af i forbindelse med udskylning af toilettet. På sygehuse får man udover den højere sikkerhed også den fordel, at mængden af radioaktivt spildevand kan nedsættes markant. Valget er ikke altid enten eller, men måske både og – Man bør som bygherre være opmærksom på muligheden for at få glæde af alle fordelene vakuum og det kan sagtens kombineres med mere traditionelt afløb…. Det ene udelukker ikke det andet.
Har du behov for yderligere viden omkring brug af vakuumtoiletter på sygehuse, så se meget mere på Vacuum Drainage Technology (VDT / Vacdt)

Se den lille film nedenfor – Den tager under 3 minutter og giver et ganske godt indblik i de mange fordele vakuum kan tilbyde netop jeres byggeri.
Se mange flere film på Evac´s YouTube kanal.