Vacuumtoilet.dk

Toiletter - Priser

Evac 910

10.495,-

inkl. moms

Evac Optima 5

10.495,-

inkl. moms

Evac vacuumtoiletter

Evac vacuumtoiletter er et produkt vi har handlet med lige siden 2002. Det er et Finsk produkt og vi har de bedste erfaringer med disse toiletter. Evac produktforbedrede deres toiletter i 2013, så de blev enklere at servicere – Herudover udviklede de en ny slags ventil gjorde det muligt at halvere støjen fra deres toiletter. En klar forbedring, især i små sommerhuse hvor støjen kan genere. Vi er lagerførende på gulvmodellerne Evac 910 og Evac Optima 5.Evac Optima 5 er det roligste vakuumtoilet på markedet, ifølge uafhængig forskning. Det bruger Evac´s dokumenterede pneumatiske skyllemekanisme med skyllehukommelse.Med Evac Optima 5 er der ingen overløb eller fyldte toiletskåle forårsaget af et midlertidigt tab af vakuum – Styreenheden med skyllehukommelsen sikrer, at når der er tilstrækkeligt vakuum til skylning, så skyller toilettet automatisk. Sædet har softclose og kan modstå vægte på op til 280 kg og har en hård overflade der holder sig pæn i mange år.

Væghængte vacuumtoiletter

Vi har idriftsat masser af væghængte vacuumtoiletter – Vi kan dog ikke anbefale disse toiletter til vore kunder, medmindre man ofrer at etablere en lille servicegang bag toilettet. Dette skyldes primært de vanskelige vedligeholdelses muligheder der er på denne type. Toiletterne skal desværre afmonteres helt når der skal laves service, repareres eller fejlrettes. Hvis der er en “drillefejl”, så kan man havne i en situation hvor man skal demontere og montere toiletskålen mange gange før fejlen er fundet og lavet. Hvis det altså er muligt at skabe en installationsgang bag toilettet, så kan vi varmt anbefale et væghængt toilet. Hvis man planlægger en ombygning af badeværelse, kunne det være en mulighed at etablere en såkaldt “Sumpdrain” for derefter at vælge traditionelle væghængte toiletter. Bemærk at sådan en løsning kræver særlig kommunal tilladelse.

Sumpdrain

Sumpdrain er en løsning hvor man benytter traditionelt afløb (110 mm.) til helt almindelige toiletter. Spildevandet holdes adskilt fra det grå spildevand og føres ud i en separat udendørsbrønd hvorfra det føres over i vacuum. En sumdrain løsning laves på stedet ved brug af traditionelt kloakmateriel og specielle Evac dele. Løsningen er dyrere end køb af vacuumtoilet, især hvis der kun er 1 toilet koblet på. Jo flere toiletter der kobles på, desto mere fornuftigt bliver økonomien, sammenlignet med opsætning af vacuumtoiletter. Der er 2 klare fordele ved en sumpdrain-løsning – Støjen kommer ud af huset + Toiletterne virker forsat, i en periode, selvom vacumforsyningen måtte svigte. 

Prisgaranti

Siden 2002 har vi leveret utallige vacuumtoiletter, sumpdrains og reservedele. Vi har hele tiden haft fokus på kvalitet og pris og har hele tiden arbejdet med prisgaranti og det gør vi stadig – Finder du et toilet billigere, så refunderer vi forskellen + kr. 200,-……. Det er da til at forstå – !!!

Mangelsindsigelse / "Selvhentpriser"

Du har altid 2 års mangelsindsigelse i forhold til produkterne, for vi har jo stort set aldrig reklamationer. For at kunne tilbyde de priser vi kan arbejder vi med et “Selvhent-koncept”. Det betyder at, måtte der være en reklamation, så skal du som forbruger selv bringe produktet til os, ligesom du selv skal hente det efter udbedring….. Mange gange tager vi dog køreturen, hvis vi kan se at der er tid til det og hvis fejlen tyder på at det er toilettet der har en fejl. Desværre er det dog således at i mere end 90 % af tilfældene hvor vi har en reklamation er det ikke toilettet der har en mangel, men selve kloakinstallationen der har en prop som giver vacuumstop. Oftest skyldes denne type vacuumstop tilkalkning af selve rørene i jorden, et fremmedlegeme i rørene eller lignende. Når vi får et toilet ind i forbindelse med en reklamation, forsøger vi altid at løse opgaven med det samme på vores vacuumværksted – Her er vi sikre på at vacummet er iorden og kan derfor teste toilettet optimalt – Det kan man ikke hvis der er en mangel i vacuuminstallationen der hvor toilettet normalt står.

Klar anbefaling

Vi anbefaler altid at man overvejer at få installeret en “omvendt spulelomme” og især i forbindelse med køb af nyt vacuumtoilet. Dette giver mulighed for at vedligeholde vacuumrørene i jorden, uden at man nødvendigvis skal ind i huset og svine hele badeværelset til – Det er især anbefalelsesværdigt hvis man lejer huset ud, idet man kan løse vacuumproblemer uden at skulle ind i huset. Hvis toilettet er gammelt og slidt, så trænger rørene i jorden nok også til lidt kærlig opmærksomhed og det er bare bedre og billigere at forebygge end at helbrede. Kontakt kloakmester Herik Errebo (tlf. 40458848 ) og hør nærmere om priser og omfang på denne opgave. Gør opgaven billigere ved selv at finde stophanen ude ved vejen og vacuumrøret inde ved huset.